KONTAKT OS

BygTech A/S

Ejbydalsvej 162

2600 Glostrup

Tlf: 44 917 050

E-mail: info@bygtech.dk

CVR: 26034108

Tilstandsrapport og energimærke

Af byggesagkyndig i Glostrup, Albertslund, Brøndby, Skovlunde, Herlev, Ballerup, Gentofte, Lyngby og Storkøbenhavn.

​​

Vi er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol til udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker.

Vores byggesagkyndige udarbejder alle de nødvendige rapporter som tilstandsrapport, energimærke og el-eftersyn hurtigt og nemt og hjælper dig igennem hele processen.

Bygningsingenør med over 20 års erfaring

Peter Larsen har over 20 års erfaring som bygningsingeniør og byggesagkyndig og har stor erfaring med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærke i forbindelse med hussalg. 

Det er Peter, som gennemfører besigtigelsen og hjælper igennem med det nødvendige papirarbejde på en nem og hurtig måde.

Tilstandsrapport

Med en tilstandsrapport slipper du som sælger for det 10-årige sælgeransvar for skjulte fejl og mangler, ligesom tilstandsrapporten er nødvendig for, at køber har mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Ved udarbejdelse af en tilstandsrapport laver man et huseftersyn, hvor boligen gennemgås for eventuelle skader eller tegn på skader.

Læs mere om tilstandsrapporter her​

Energimærke

Det er i dag lovpligtigt at have et gyldigt energimærke på en ejendom, huse såvel som lejlighedskomplekser, når man skal sælge. Et energimærke viser husets eller ejendommens energimæssige tilstand, herunder udgifter til varmen, samt forslag til, hvordan det kan forbedres.

Læs mere om energimærker her


El-eftersyn

Ligesom med tilstandsrapporten er det nu et lovkrav at få udført et el-eftersyn af sin bolig, hvis køber skal have mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Ved et el-eftersyn gennemgås boligens elinstallationer stikprøvevis.

Læs mere om el-eftersyn her


Købergennemgang

Leder du efter hus eller lejlighed, og vil du gerne være sikker på ikke at få købt katten i sækken, så er en købergennemgang løsningen. Ved en købergennemgang udfører vi en uvildig gennemgang af ejendommen for at tjekke dens stand. Her kan vi også udføre termografering, hvis det ønskes.

Læs mere om købergennemgang her


Termografering

Er der utætheder i huset, kan det afsløres med termografering, som registrerer infrarød stråling via et specielt kamera.

Læs mere om termografering her​​

BygTech A/S

Ejbydalsvej 162, 2600 Glostrup

Tlf. 44 917 050 • CVR. 26034108

E-mail: info@bygtech.dk