Termografering

Ønsker du at få kortlagt eventuelle problemer med varmespild, kuldebroer eller utætheder, kan BygTech udføre termografering af din bolig.

Med et specielt kamera, som registrer infrarød stråling, kan termografering afsløre, hvor der kan sættes ind for at forbedre boligen energimæssigt.

Termografering kræver normalt en temperaturforskel på mindst 12 grader ude og inde. Det er derfor bedst at udføre i de kolde måneder.

Termografering inde og ude

Vi udfører termografering både indvendigt og udvendigt for at give et komplet billede af husets tilstand. Udvendigt er det især isoleringen i ydermure, der undersøges med fokus på vinduer, fundament og etageadskillelse samt på tagflader, gavltrekanter og kviste.​

​Indvendigt scanner vi for luftlækager, kuldebroer og kondensrisiko, hvor de typiske fokusområder er vinduespartier, samlinger, lofter og ikke mindst ydervægge.

Resultatet af termografering

​Når resultaterne af termograferingen er analyseret, vil vi kunne fortælle, hvor der kan gøres noget for at forbedre husets energiniveau. Ofte er det et eller flere af følgende problemer, som afsløres med termografering:

​​

  • Kuldebroer og utætheder i konstruktionen
  • Svagheder i konstruktionssamlinger
  • Mangelfuld isolering
  • Fejl i eller dårligt udført isoleringsarbejde
  • Kontrol af efterisoleringsarbejdets kvalitet

ADRESSE

​BygTech A/S

Ejbydalsvej 162,
​2600 Glostrup

CVR: 26034108

KONTAKTINFO

​Tlf.: 44 91 70 50

E-mail: info@bygtech.dk

KONTAKT OS

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MEDLEM AF: