KONTAKT OS

BygTech A/S

Ejbydalsvej 162

2600 Glostrup

Tlf: 44 917 050

E-mail: info@bygtech.dk

CVR: 26034108

Termografering

I forbindelse med mange købergennemgange udfører vi ofte termografering for at kortlægge eventuelle problemer med varmespild, kuldebroer og utætheder. Termografering kræver normalt en temperaturforskel på mindst 10 grader ude og inde, og derfor er det bedste at udføre i de kolde måneder.

​​

Med et specielt kamera, som registrer infrarød stråling, kan termografering afsløre, hvor der kan sættes ind for at forbedre en bolig energimæssigt.

Termografering inde og ude

Vi udfører termografering både indvendigt og udvendigt for at give et komplet billede af husets tilstand. Udvendigt er det især isoleringen i ydermure, der undersøges, med særligt fokus ved vinduer, fundamenter og etageadskillelse samt på tagflader, gavltrekanter og kviste.

​Indvendigt scanner vi for luftlækager, kuldebroer og kondensrisiko, hvor de typiske fokusområder er vinduespartier, samlinger, lofter og ikke mindst ydervægge.

Resultatet af termografering

Når resultaterne af termograferingen er analyseret, vil vi kunne fortælle, hvor der kan gøres noget for at forbedre husets energiniveau. Ofte er det et eller flere af følgende problemer, som afsløres med termografering:

​​

  • Kuldebroer i konstruktionen
  • Utætheder i konstruktionen
  • Svagheder i konstruktionssamlinger
  • Mangelfuld isolering
  • Fejl eller dårligt udført isoleringsarbejde
  • Kontrol af efterisoleringsarbejders kvalitet

​​

BygTech udfører termografering i: Glostrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Brøndby, Albertslund, Smørum, Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Gladsaxe, Lyngby, Farum, Værløse og resten af Storkøbenhavn​​

BygTech A/S

Ejbydalsvej 162, 2600 Glostrup

Tlf. 44 917 050 • CVR. 26034108

E-mail: info@bygtech.dk