Køberrådgivning

Få en grundig og objektiv gennemgang af boligen og dens tilstand, så du kan træffe en velinformerede beslutning om dit boligkøb.

Hvad er køberrådgivning?

Køberrådgivning er en service vi tilbyder dig som boligkøber for at hjælpe dig med at træffe den bedst mulige beslutning i forhold til boligkøb.

Køberrådgivning omfatter en visuel undersøgelse og vurdering af boligens tilstand sammenholdt med tilstandsrapport. Formålet med køberrådgivning er, at give dig som boligkøber en grundig og objektiv gennemgang af boligen og dens tilstand, så du kan træffe en velinformerede beslutning om dit køb.

Bygningsgennemgangen bliver udført af Peter, som har mere end 20 års erfaring som beskikket byggesagkyndig og bygningsingeniør.

Vi arbejder selvstændigt, og er derfor uafhængige af andre interesser.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld vores formular herunder. Vi stræber efter at vende tilbage indenfor 48 timer. 

Købergennemgang giver forhandlingsgrundlag

Som en del af købergennemgangen giver vi samtidig et groft overslag på omkostningerne til forbedringer, hvis der er større ting, der skal udbedres.​

Købergennemgangen er ofte et godt forhandlingsgrundlag i forbindelse med huskøb, hvis der viser sig at være ting, som skal udbedres. Derfor kan en købergennemgang fra BygTech hurtigt vise sig at være en rigtig god investering, når buddet på boligen skal afgives.

Hvad vores kunder siger

Scroll to Top