Tilstandsrapport

Hos BygTech får du udarbejdet en tilstandsrapport af en erfaren byggesagkyndig med 20 års erfaring. 

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport udarbejdes på baggrund af en byggeteknisk gennemgang af boligen efter huseftersynsordningen.​​

Bemærk at en tilstandsrapport laves ud fra en sammenligning af boliger, som i alder, stand og type minder om din bolig. Det er altså ikke en sammenligning med et nyopført hus.

Det er frivilligt, om du vil have udarbejdet en tilstandsrapport. De fleste  vælger at få udarbejdet en tilstandsrapport, når de sælger deres bolig, hvilket er en god ide. Som sælger er du ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter salget af din bolig. Det ansvar kan du kun blive fritaget fra, hvis du har en tilstandsrapport, en el-installationsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring, hvor du tilbyder at betale halvden,  inden købsaftale bliver underskrevet.

​​​​​Ønsker du yderligere detaljer omkring tilstandsrapporter, kan du læse mere på www.boligejer.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld vores formular herunder. Vi stræber efter at vende tilbage indenfor 48 timer. 

Udarbejdelse af tilstandsrapport af erfaren byggesagkyndig

Der er stor forskel på kvaliteten af tilstandsrapporter.

Hos BygTech bliver tilstandsrapporten udarbejdet af Peter, som har mere end 20 års erfaring som beskikket byggesagkyndig af Sikkerhedsstyrelsen og bygningsingeniør. Vi er hverken på sælgers eller købers side, og er uafhængige af andre interesser, men giver et helt neutralt og professionelt billede af boligens skader.

Tilstandsrapporten er gyldig fra og med den dag, hvor vi indberetter den. Indberetning skal foretages senest 14 dage efter boligen er besigtiget.

Tilstandsrapporten er gyldig i 6 måneder.

Hvad siger vores kunder

Scroll to Top