Energirenovering af hus

Få hjælp til en komplet energirenovering af dit parcelhus. BygTech har specialiseret sig i energirenoveringer og har over 20 års erfaring og egne håndværkere.

Hvad er en energirenovering?

En energirenovering er en proces, hvor man opgraderer og forbedrer en bygnings energieffektivitet så bygningens energiforbrug reduceres.

Formålet med en energirenovering er, at reducere bygningens energiforbrug og CO2-udledning og samtidig øge bygningens komfort, sundhed og værdi. 

Typiske tiltag, der kan indgå i en energirenovering omfatter isolering af loft, facadeisolering, isolering af gulve og udskiftning af vinduer og døre til lavenergi. Energirenovering er en investering, der sparer boligejere for betydelige omkostninger på den lange bane, da en mere energieffektiv bygning fører til lavere energiregninger og en højere værdi af bygningen.

Undersøgelser viser, at boligens salgspris stiger jo lavere energiforbrug boligen har og jo bedre energimærke.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld vores formular herunder. Vi stræber efter at vende tilbage indenfor 48 timer. 

Hvornår bør du overveje at energirenovere din bolig?

Der er flere faktorer, der kan indikere, at det nu kan være rigtigt at overveje energirenovering af din bolig.

Hvis du eksempelvis oplever høje energiregninger, er det et tegn på, at dit hjem bruger mere energi end nødvendigt. Alderen på dit hus er ofte en af de primære årsager til behovet for renovering. Er dit hus eksempelvis bygget omkring 70erne eller ældre, vil der ofte være behov for en energirenovering.

70er husene er bygget i en tid, hvor energieffektivitet havde lav prioritet, og teknologier og byggematerialer var mindre avancerede end i dag. Dette betyder, at 70’er huse ofte har en ringere isolering og ineffektiv opvarmning, hvilket resulterer i et højt energiforbrug og dermed høje energiregninger. Der opleves ofte også mindre komfort pga. træk og kolde flader.

Før og efter billeder

Herunder finder du et lille udvalg af vores energirenoveringsprojekter, som vi har opgraderet til energimærke A.

Hvad vores kunder siger

Scroll to Top