Ombygning af bolig

Få hjælp til ombygning af din bolig. BygTech har over 20 års erfaring, og er dit rette valg, hvis du ønsker et slutprodukt af højeste kvalitet.

Få hjælp til ombygning af dit hus.

Hos BygTech hjælper vi dig fra A til Z, hvis du går med drømmen om at få lavet en ombygning af din bolig.

Vi hjælper både med komplette ombygninger, vinduesudskiftning, tagudskiftning, ombygning af badeværelse, udskiftning af gulve, vægge og lofter, strukturelle ændringer i boligen og meget mere.

Vi sikrer, at projektets tidsplaner og budgetter holder, og at du altid har overblikket over projektet. lige fra de små detaljer til helheden i byggeriet.​ Derudover sikrer vi altid, at der er fleksibilitet i projektet, så der er plads til dine gode idéer undervejs, og vi giver grundig rådgivning hele vejen igennem projektet.​

Hvad koster en ombygning?

Prisen på en ombygning afhænger af flere faktorer, herunder omfanget af arbejdet samt materialerne der anvendes. Jo mere omfattende og komplekst projektet er, jo højere bliver omkostningerne.

Hvis du ønsker en mere præcis pris for en ombygning af din bolig, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange projekter, som vi kan bruge til sammenligning og indledende prisoverslag.

Vi bestræber os på at være de bedste indenfor vores fag. Du er derfor altid sikret en ombygning af høj kvalitet.

BygTech er dit sikre valg.

Hos BygTech har vi over 20 års erfaring i ombygning af parcelhuse. Uanset om du skal have lavet en komplet ombygning eller en mindre ændring står vores dygtige tømrer klar til at hjælpe dig hele vejen igennem projektet.

Vi laver ombygninger i hele storkøbenhavn, og har lavet mange projekter i blandt andet Glostrup, Skovlunde, Ballerup, Herlev, Rødovre, Rungsted, Holte, Gentofte, Lyngby m.f.l. BygTech er dit sikre valg, hvis du ønsker et ordentlig slutprodukt af højeste kvalitet.

Hvad vores kunder siger

Før og efter billeder

Scroll to Top