Energimærke

BygTech hjælper dig med at få udarbejdet et energimærke på din bolig. Kontakt os i dag og få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Hvad er et energimærke?

Et energimærke er en klassificering, der viser boligens energieffektivitet. Det er et standardiseret system, der anvender en skala fra A2020 til G, hvor A2020 er bedst og G dårligst.

Mærket tager hensyn til faktorer som isolering, vinduer og døre, varmeanlæg, ventilation og andre faktorer, der påvirker bygnings energiforbrug.

Formålet med energimærker er at give købere oplysninger om en bygnings energieffektivitet og mulige rentable energiforbedringer og overslag over omkostninger.

Energimærkningen giver desuden forslag til forbedringer, som bør gennemføres i forbindelse med renoveringer og ombygninger. Det giver køber mulighed for at vurdere boligens energimæssige tilstand, før der laves en købsaftale.

I Danmark er det lovpligtigt at fremlægge et gældende energimærke ved salg eller udlejning af en bolig.

Hvordan bliver energimærket udarbejdet?

Når du har booket en tid kommer BygTech´s energikonsulent ud og gennemgår ejendommen, og udarbejder herefter hurtigst muligt energimærket.

Inden besigtigelsen får du et skema, som skal udfyldes med en række oplysninger, bl.a. varmeforbrug og oplysning om isoleringstykkelser, hvor disse kendes. 

 

Se vores andre ydelser

Herunder finder du et udvalg af vores andre populære ydelser.

Hos BygTech får du udarbejdet en tilstandsrapport af en erfaren byggesagkyndig med over 20 års erfaring i branchen. 

Få hjælp til en komplet energirenovering af dit parcelhus. BygTech har specialiseret sig i energirenoveringer og har +20 års erfaring.

Få en grundig og objektiv gennemgang af boligen og dens tilstand, så du kan træffe en velinformerede beslutning om dit køb.

Skal vi hjælpe dig med at få lavet et energimærke på din bolig?

Det er lovpligtigt at have et gyldigt energimærke på sin bolig, hvis man ønsker at sælge den. Et energimærke er gældende i 10 år, og skal derfor fornyes ved salg af ejendom, hvis det ikke forefindes eller er udløbet.

Hos BygTech er vi certificeret til at lave energimærker på både enfamiliehuse og rækkehuse, og kører i hele storkøbenhavn.

Det er Peter, som gennemfører besigtigelsen, og hjælper dig igennem den nødvendige dokumentation på en nem og hurtig måde. Peter har mere end 20 års erfaring med udarbejdelse af energimærker. 

Hvis du ønsker hjælp til at få lavet et energimærke på din bolig, så er du velkommen til at ringe til os på +45 44 91 70 50, eller skrive en mail på info@bygtech.dk

Skal vi kontakte dig?

Udfyld vores formular herunder. Vi stræber efter at vende tilbage indenfor 48 timer. 

Scroll to Top